søndag den 30. september 2012

This n' that. Bare billeder.

Ja jeg vile ikke umidelbart sige så meget (men gør det garanteret alligevel ;) ).. Jeg vil bare smide nogle billeder ud.- En masse forskellige, fra forskellige steder og tidspunkter! (de er iøvvrigt allesammen taget med Iphone, så de er ikke skide skarpe!!)
Der kommer måske nogle gengangere :)

Dissikeret Kajkage
Da mor og Kristian var på besøg inviterede Kristian til fiskebuffet på Hotel hafnia.
Det var simpelthen så lækkert!!! Og buffeten var fantastisk flot!

Her er helt tiden regnbuer (men ja, det regner så også virkelig meget, haha)Sådan får man kanel heroppe! Eller dvs. sådan fik jeg kanel, normalt er det ikke en tradition de har.
Jeg er glad for at ejg jeg fik kanel, men også kun fordi jeg fik det på dne måde; i en lille kop æblethe med vodka - og så kanel :) Lækkert!

Jeg er i gang med at strikke en trøje! Spændende :D
Islandsk garn - færøsk strikkestil.

Halsrør og pandebånd! I perlestrik.

Jow jow jeg er kommet videre med mine strikkeevner, omend jeg ikke er langt! Vi har startet en strikkeklub på arbejdet hver onsdag, yay! SÅ kan jeg få en masse hjælp OG jeg skal ikke sidde derhjemme, også der, og glo ud i luften!
(Det der halstørklæde jeg sidst viste billeder af, er længe færdigt, men det kradser som ind i helvede og det e ikke lige min stil, haha! Det bliver næppe brugt!!)

1 kommentar:

 1. Hallo,

  Vi er her igjen for å kjøpe nyre for våre pasienter og de har blitt enige om å betale god sum penger til alle som ønsker å donere en nyre for å redde dem og så. Hvis du er interessert i å være en donor eller du vil redde et liv, Du skal skrive oss på e-posten nedenfor.

  Dette er en mulighet for at du skal være rik ok, vi forsikrer og garanterer deg 100% sikker transaksjon med oss, alt vil bli gjort i henhold til lovgivende nyredonorer.
  Så kast bort ikke mer tid, vennligst skriv oss på irruaspecialisthospital20@gmail.com

  Irrua-spesialistundervisningssykehus.

  SvarSlet